Нападаючий іспанського Бетісу і збірної України Роман Зозуля розповів про свій теперішній стан та поділився планами на майбутнє.

"Зараз я відчуваю себе добре, як з фізичної, так і з психологічної точки зору. Стало легше після того, як контракт з Райо Вальєкано був розірваний, хоча і втомився від всієї цієї історії з уболівальниками, які звинуватили мене у фашизмі.

Їм не сподобалося, що я допомагаю української армії. Весь конфлікт почався через це. Коли я хотів поговорити з ними віч-на-віч, вони відмовилися від цього, аргументуючи свій вчинок тим, що володіють достатньою інформацією, щоб говорити, що я фашист.

Зараз я в Севільї. УЄФА дозволила мені підписати новий контракт з третьою командою, і саме зараз цим питанням займаються мої агенти. Я ж тренуюся з Бетісом і чекаю можливість вийти на поле через чотири місяці", - наводить слова Зозулі Спорт.ua.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Зозуля замінить Тимощука в виконкомі ФФУ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще