Радник голови МВС Антон Геращенко опублікував на сторінці у Facebook досьє на вбивцю колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Злочин скоїв громадянин України, уродженець Севастополя, 1988 року народження Паршов Павло Олександрович. Він ніколи офіційно не залишав межі України, але у лютому 2015 року пішки перетнув білоруський кордон.

Відомо, що у Росії Паршов пройшов курс диверсантів та отримав завдання долучитися до Збройних сил України або Нацгвардії. Він рік прослужив у Нацгвардії, у бойових діях участі не брав та звільнився у серпні 2016 року.

[[{"fid":"178184","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"748","width":"1028","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Після чого чекав отримання команди діяти з Москви. Вчора він її отримав, а сьогодні виконав, забравши з собою у могилу Дениса Вороненкова", - розповів Геращенко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нардеп додав, що слідство отримало багато інформації з моменту вбивство колишнього російського депутата. Крім того, за словами Геращенка, у силових структурах України переглянуть критерії перевірки при прийомі.

Нагадаємо, що Вороненкова вбили 23 березня близько 11:30 у центрі Києва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Геращенко заявив, що організатори вбивства Вороненкова намагаються залякати російських чиновників, які тікають з країни.