Відео з місця катастрофи військового гвинтокрила Мі-2 під Краматорськом опублікували у мережі. На кадрах видно машини співробітників ДСНС та пожежників.

За словами місцевої жительки, аварія сталася близько 15 години дня. Що її спровокувало, жінка не знає, говорить, бачила іскри. Проте чи були вони наслідком зіткнення з ЛЕП, вона не знає.

Як відомо, військовий вертоліт розбився у районі села Малинівка, під Краматорськом. За інформацією Міноборони, загинуло п’ятеро людей: троє членів екіпажу та двоє пасажирів.

Дещо раніше у мережі показали фотографії з місця катастрофи. Причини трагедії з’ясовуються. Однією з основних версій називають зіткнення з лінією електропередач.

Інформаційний портал "Знай.ua" писав, що у Балаклії збираються ліквідувати снаряди, які розлетілися внаслідок пожежі на складах, на спеціальному полігоні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще