Сьогодні о п’ятій годин ранку невідомі обстріляли з гранатомета приватний будинок колишнього прокурора Хустської прокуратури та першого заступника Закарпатської обласної прокуратури Івана Кайла у Виноградові.

Про це правоохоронцям повідомив сусід потерпілого, передає "Голос Карпат". Він почув звук пострілу, а потім і вибуху.

На момент інциденту прокурора не було вдома. Снаряд пробив стіну та, розірвавшись, пошкодив значну частину приміщення і даху.

Правопорушники втекли з місця злочину на автомобілі, а вже за кілька годин поліцейські знайшли іномарку Volkswagen Passat районі вулиці Герцена у Виноградові, аж під лісом.

Машина була вщент вигорілою, крім того, злодії вирізали номер кузова, аби ускладнити ідентифікацію транспорту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оглянувши місце злочину, слідчі прийшли до висновку, що він був ретельно спланований і підготовлений, оскільки на РПГ-18 ("Муха"), знайденому поліцією неподалік, також "збитий" номер.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у зоні АТО внаслідок вибуху загинули двоє українських бійців.