20 березня ввечері завершилась зустріч глави держави Петра Порошенка з представниками груп та фракцій ВР, яку провели у стінах Адміністрації президента.

Про це повідомляє УНН.

На зустрічі підняли питання стосовно Міжнародного валютного фонду та чергового кредитного траншу для України.

"Нам треба обмінятися думками щодо поточної ситуації, яка склалася в країні і яка виникла у світі у зв’язку з відповідною реакцією Міжнародного валютного фонду, Європейської комісії. Думаю, було б корисно провести відповідні консультації", - зазначив президент Порошенко.

Крім того, за словами глави держави, ці переговори дадуть можливість реалізувати деякі плани протягом сесійного тижня у Верховній Раді та допоможуть стабілізувати ситуацію в країні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Петро Порошенко зробив зауваження главі представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Лілії Чернявській.