Останнім часом деякі представники російського шоу-бізнесу шокують не тільки своєю поведінкою, а й скандальними заявами.

Серед тих, хто найбільше піддався впливу кремлівської пропаганди і зневажливо ставиться до України, можна виділити п'ятірку зірок:

Йосип Кобзон

Відомий артист не обмежився поїздками на окуповані проросійськими найманцями території та виступом із їх ватажком Олександром Захарченком. Свого часу він стверджував, що Революція Гідності "зомбувала українців" та відкрито заявив, що ненавидить Майдан та всіх його прихильників.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Григорій Лєпс

Ще один противник Майдану, який запевняв усіх в тому, що він "не принесе нічого хорошого ні Росії, ні Україні".

Дмитро Харатьян

Зірка кіно, не особливо замислюючись на сенсом своїх висловлювань, вважає головним їх пафосне звучання – мовляв, Путіну точно сподобається:

"Один Володимир нашу Русь хрестив, інший – повернув їй колиску хрещення", - заявляв він.

Євгеній Гришковець

Російський драматург, актор та режисер і зовсім змінив свою позицію – анексію Криму він не тільки не засуджує, а й знаходить у цьому "позитив":

"Справедливо те, що у Севастополі тепер стоїть російський флот без оренди",- радів свого часу Гришковець.

Михайло Галустян

Комік почав говорити зовсім невеселі речі вже давно: українську владу він вважає "купкою олігархів, яка готова танками давити непокірних". Примарилася Галустяну і якась громадянська війна та штучне розпалення ненависті українців до росіян.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співачка Лоліта стверджує, що кілька років тому у Києві невідомі жорстоко побили її матір.