Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська заявила, що кілька років тому у Києві невідомі напали на її матір та жорстоко побили на очах у дитини.

В ефірі одного із кремлівських телеканалів артистка поскаржилася, що у матері був струс мозку, адже її "оглушили ударом зі спини", а потім – побили ногами. Втім, нічого із речей ймовірні нападники не взяли: ні грошей, ні документів.

Своє мовчання щодо цього інциденту Лоліта виправдовує проханням рідних не розкривати нікому деталей.

"Мама просила нічого не коментувати у стосунках України з Росією", - бідкається вона.

За її словами, після заборони в'їзду до України вона одразу найняла собі охорону. Лоліта також не пропустила можливості поскаржитися на українських прикордонників та співробітників залізниці: мовляв, не видали їй документи після пересадки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі з'явився жартівливий кліп про ситуацію із Лолітою Мілявською та українськими прикордонниками у Конотопі.