Півзахисник київського Динамо і національної збірної команди України Андрій Ярмоленко в інтерв'ю Федерації футболу України розповів, як пройшов австрійський збір "синьо-жовтих":

"Добре попрацювали в Австрії. Багато працювали над тактикою. Розібрали збірну Хорватії від "А"до "Я". Тому, в принципі, суперник нас нічим не повинен здивувати. Але подивимося, як буде.

Всі знають, що у хорватів сильний колектив, а ми вивчали те, за рахунок чого можна домогтися позитивного результату, і те, чого їм не можна дозволяти на футбольному полі.

Я думаю, що всі хлопці вийдуть і віддадуть всі сили, щоб домогтися позитивного результату. Основне - бути командою у футбольному полі. Знати, що за нас вболіває вся країна, і віддати всі сили заради перемоги" - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, що матч кваліфікації до Чемпіонату світу-2018 Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, новачки збірної України з футболу пройшли обряд посвячення.