Популярний сайт для активних мандрівників TripAdvisor додав нові бейджи на сторінки, за допомогою яких туристів інформуватимуть про певну небезпеку в готелях, які вони обирають.

Відтепер мандрівники зможуть перевірити заклади, де сталась якась резонансна подія, наприклад, зґвалтування, стрілянина, насилля тощо.

TripAdvisor буде використовувати різні бейджи - один з них попередить користувачів про фейковий відгуках, інший - про те, що сайт тимчасово відключив коментарі через події, які можуть викликати неправдиві коментарі від тих, хто не був в готелі.

Як зазначив представник компанії Кевін Картер, ця програма створена з метою інформувати людей про небезпеку. Сайт аж ніяк не намагається скомпрометувати заклад чи таким чином покарати. Перш за все – це безпека життя та здоров'я людей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кожен з бейджів знаходитиметься на сайті до трьох місяців, якщо за цей час позитивних змін не відбудеться, його термін розміщення можуть продовжити.

Крім того Картер повідомив, що тепер компанія буде по-іншому дивитися на коментарі користувачів та брати до уваги кожну думку.


Лайфхак для туристів та виживальників

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", аналітичний підрозділ британського видання Economist Intelligence Unit провів ряд досліджень, в результаті яких зміг встановити, яке місто виявиться найбільш "кусючим" в плані цін. Відзначимо, що мова йде не про середньостатистичних українських туристів, а про іноземців, для яких наші ціни до смішного низькі.