Шанувальники відомої української телеведучої Ольги Фреймут захвилювалися через її зовнішній вигляд. Її ледве впізнали на знімку.

Фото з Фреймут поділився перукар і стиліст з ніком maksim_maksim в Instagram. Коли ж знімок потрапив в один з фан-паблік ведучої, він тут же викликав ряд дискусій.

Деякі фанати телезірки зазначили, що у неї видно явні ознаки втоми. Також їм не сподобалася нова зачіска ведучої. Така стрижка, на їхню думку, лише додає Фреймут віку.

"Чубчик помітно додав віку", "Боже мій", - відреагували в коментарях.

Деякі підписники фан-сторінки припустили, що Фреймут багато працює, вдома зайнята дітьми, тому виглядає втомлено.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

"Я не впізнала відразу Ольгу, чубчик зазвичай не старить, це просто втома, вираз обличчя таке, що не до фотографії", - додали під фото.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, телеведуча Ольга Фреймут зважилася на кардинальну зміну зачіски, а саме 35-річна ведуча обрізала собі чуба. Причому старшої дочки, 11-річної Златі, зірка робити це не дозволяє.