Вони розійшлися незадовго до гучного весілля, писали один одному слізні зізнання у соціальних мережах, але так і не спромоглися помиритися. Втім, видно, що учасниця "Холостяка" Раміна Есхакзай не надто сумує за Віталієм Козловським.

Нещодавно колишня наречена українського співака поїхала відпочивати на Балі і одразу ж поділилася радістю із фанатами в Instagram.

"Доброго ранку, країна! Ми тут вже щосили проявляємо активність", - підписала знімки вона.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відпустку Раміна використовує у своє задоволення, що добре видно зі щасливого виразу обличчя та відвертого купальника, котрий не приховує її апетитних форм.

На Балі компанію зірці склала молодша сестра Діана. Вочевидь, красуня ще не поспішає влаштовувати особисте життя знову після болісного розриву попередніх стосунків.

Дивіться: Віталій Козловський уперше прокоментував скасоване весілля з Раміною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський розповів, як проходили його новорічні ранки у дитячому садку.