У Одесі вантажівка в'їхала в море.

Про це повідомляє інформаційний портал "Град".

У середу ввечері 26 червня КамАЗ з вантажем будматеріалів заднім ходом з'їхав зі схилу на пірс. Звідти вантажівка покотився прямо в море. Цей інцидент стався вночі на одеському пляжі "Отрада".

На щастя, в результаті НП ніхто не постраждав. Зараз уточнюються всі причини та обставини події.

Нагадаємо, що в Одесі відбулася нетривіальна подія. У суботу, 22 червня на 16 станції Великого Фонтану, сталася надзвичайна подія. Автомобіль Daewoo Lanos злетів зі схилу прямо на пляж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості відвезла швидка допомога.