7 липня в Одесі буде безхмарна погода, день обіцяє бути ясним.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, опадів у цей день не варто очікувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Народний прогноз погоди: 7 липня відзначається Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Це один з найбільш шанованих народом свято. З 7 липня наші пращури починали косовицю, поки трава не осеменилась.

Наші пращури помітили, якщо на Івана сильна роса - до врожаю огірків. В давнину говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п'ять днів сонечко буде світити.

Нагадаємо, що Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя. Люди ділилися фотографіями, де видно, як через падіння дерев траплялися страшні лиха.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку. Багато товари в магазині попадали з прилавків і опинилися у воді, яка затопила приміщення.

Також портал "Знай.uа" писав, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів. Трохи прохолодніше в липні буде в західних областях.