Всесвітньо відомий актор і фронтмен групи Thirty Seconds to Mars Джаред Лето здивував шанувальників під час свого концерту в Києві.

Все почалось з того, що артист запросив на сцену одного із шанувальників і запитав з якого він міста. Хлопець відповів, що з Одеси, а Ліео, посміхаючись, проспівав: "Ах, Одесса, жемчужина у моря".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це підірвало зал, викликавши бурхливі оплески.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також нещодавно американський актор і вокаліст альтернативної рок-групи Thirty Seconds to Mars Джаред Літо влаштував невеликий безкоштовний концерт під час прогулянки по Києву.

Нагадаємо, що 20 червня відбувся в Києві сольний концерт Макса Коржа. Близько 26 тисяч осіб побували на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, де виступав білоруський співак.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбувся перший сольний концерт української групи On I Ona. Артисти презентували свій дебютний альбом "Сторіз" в розарії ботанічного саду імені Гришка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.