Володимира Зеленського, який відвідав Одесу з робочим візитом помітили на матчі "Динамо" - "Шахтар".

Президент України Володимир Зеленський відвадав матч на стадіоні Чорноморець, який відбувався в рамках Суперкубка України у неділю, 28 липня.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже у першому таймі оператори помітили слугу народу і навели на главу держави камери. Президент сидів на звичайних трибунах одеського стадіону. Подивитися гру він прийшов разом зі своєю донькою Олександрою та главою адміністрації президента Андрієм Богданом.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

На футбольний матч Зеленський прийшов у повсякденному одязі. На ньому була футболка і бейсболка.

Варто відзначити, що даний матч відвідали провідні футбольні функціонери, включаючи президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. При цьому вони спостерігали за грою з VIP-сектора.

Матч "Динамо" - "Шахтар" закінчився перемогою киян з рахунком 2:1. У "Динамо" голи забили Бурда (80 хвилина) і Гармаш (83 хвилина), а в "Шахтарі" відзначився Патрік на 47 хвилині.

Нагадаємо, що Зеленський показав, як гаряче в Одесі з Богданом: оголені фото

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Богдан з команди Зеленського порозважався на пляжі з гарячою білявкою: хто ця загадкова красуня

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський в Одесі показав, чим відрізняється від Порошенка: "Таке враження, ніби його не було"