В Одесі на Трасі здоров'я виявили змію величезних розмірів.

Відео опублікували на сторінці директора Одеського зоопарку Ігоря Бєлякова.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, як плазун спокійно повзе на пішохідному переході. Варто зазначити, що при зустрічі зі змією потрібно бути вкрай обережним.

Після укусу на ураженому місці спостерігається болючий набряк з множинними дрібними крововиливами.

Укус змії має важкі прояви та серйозні наслідки. Особливо тяжко вони відображаються на дітях, людях похилого віку та особах зі зниженим імунітетом.

Отрута гадюки руйнує червоні кров'яних тілець крові людини. Вона швидко вражає життєво важливі системи організму людини: з’являється загальна слабкість, тиск сильно знижується, виникає головний біль, задишка, запаморочення, набряк тканин та запалення лімфатичних вузлів.

Тому, хоча укус гадюки рідко призводить до смерті, звернутись за медичною допомогою у разі укусу, необхідно одразу.

Нагадаємо, що жахлива пошесть заполонила Львівщину: в реанімацію від одного укусу

Раніше портал "Знай.ua" писав, що фатальна зустріч: на Львівщині отруйна тварюка напала на жінку, медики витягують з того світу

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині 13-річну дівчинку укусила змія