У суботу, 15 червня, у селі Риків Сколівського району трапився прикрий інцидент - жінку вкусила змія. Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Жінка працювала на власному городі, коли її в ліву ногу вкусила змія. Близько 22:05 вечора 56-річну потерпілу у важкому стані негайно госпіталізували у Сколівську ЦРЛ.

змія
змія

Пацієнтка потрапила до реанімації з анафілактичною реакцією. Її відразу було госпіталізовано. Наразі невідомо, як організм поборов отруту і у якому стані потерпіла зараз. Пацієнтка поралася в полі, коли її вкусила змія

Інформація про те, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні потрапила жінка 1963 року народження, надійшла правоохоронцям у суботу, 15 червня, о 23:00. Постраждалу госпіталізували з діагнозом "укус змії верхній частині лівого стегна".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

отруйна змія
отруйна змія

Рятувальники закликали українців у обережності та уважності під час прогулянок на природі.

"Якщо випадково побачили плазун поруч із собою - не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів", - пояснили в ДСНС.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Надзвичайники також радять бути вкрай обережними в місцях, де можна зустріти змій: висока трава, кущі, ліс. Виходячи їх цього, вирушаючи в ліс краще надягати високу, щільну взуття, яку змія не прокусит.

Нагадаємо, коли психіка дала тріщину: Суарес пригадав, як покусав К'єлліні і звернувся до лікарів.