12-річний одесит отримав важкі ножові поранення від свого родича.

Про це повідомляє прес-служба облполиции.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що у дворі житлового будинку між нетверезим чоловіком і його неповнолітнім племінником виникла сварка, в розпал якої перший кинув у хлопчика ніж.

Мати зреагувала відразу, як почула крики дитини. Вона і викликала швидку допомогу. Дядько ж відразу втік з міста.

Дитину з ножем у спині доставили в лікарні. Йому вже зробили операцію. Зараз лікарі оцінюють стан підлітка як стабільний. Також медики повідомили про те, що трапилося у поліцію.

Після ретельних пошуків поліції вдалося вийти на слід горе-родича. Чоловік розповівив, що зробив це адже малий його образив.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.