В мережу потрапив відеоролик, де засвітився співробітник Приморського районного відділу ГУНП Одеси. На кадрах видно, як він сидить за кермом BMW з пляшкою пива в руках.

При цьому правоохоронець ще коментує власний вчинок, приправляючи мову нецензурними виразами.

Знакомьтесь, это Коваль Сегей, сотрудник розыска Приморского райотдела в городе Одесса. Новый начальник, красивая жизнь. Модные машины. Личные водителя. Но сейчас пока не о нем, сейчас о любителях пить пивко за рулем модной тачилы из следственного отдела. Послушайте мечты этого Бога. Мне добавить нечего.

Geplaatst door Юрий Головчук op Maandag 2 september 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Все життя хотів так їздити, відчуваю себе богом!", - говорить він.

Відео побачив активіст громадської організації "Безпечне місто" Юрій Головчук. Він перепостив ролик на своїй сторінці в соцмережах і підписав його.

"Новий начальник, красиве життя. Модні машини. Особисті водії. Але зараз не про нього, зараз про любителів пити пивко за кермом модного тачки зі слідчого відділу. Послухайте мрії цього Бога. Мені додати нічого", – зазначив він.

Нагадаємо, що збив дітей і кинув помирати: у Львові шукають нелюда, розлючені люди погрожують судом Лінча

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.