Вранці 28 серпня на пр. Поля в Дніпрі сталася незвичайна ДТП: кабіна фури на ходу відчинилися, поставивши під загрозу життя водія. Про надзвичайну подію повідомляє «Інформатор».

Як повідомляється, вантажівка Mercedes рухалася в бік вул. Ульянова, але випадково в'їхала у дощову каналізацію, яка простягається впоперек дороги. Від струсу у фури відкрилися замки фіксації кабіни, вона почала підніматися. Водій не зміг утримати керування автомобілем, але зумів повернути праворуч і загальмувати некероване авто, зіткнувшись із опорою світлофора.

Дтп с участием фуры на пересечении проспекта Поля и Ульянова

Geplaatst door Информатор op Dinsdag 27 augustus 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кабіна фури піднялася під час руху

В результаті аварії ніхто не постраждав, поліцейські встановлюють, що стало причиною НП: несправні замки чи недбалість водія.

Нагадаємо, що в Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку і втік з місця аварії.

Також Знай.uа писав про те, що в Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці пригоди.