12 вересня до поліція надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі апеляційного Господарського суду, розташованого на проспекті Шевченка.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собаками, вибухотехніки та служба з надзвичайних ситуацій.

Наразі з'ясовуються подробиці. Правоохоронці просять зберігати спокій і не панікувати. Чи дійсно боєприпаси знаходяться в приміщенні чи це був черговий "розіграш" з'ясують в процесі ретельної перевірки.

Нагадаємо, що увечері в правоохоронні органи надійшла заява про замінування торгового комплексу "Україна". На місце терміново прибули поліція, вибухотехніки та кінологи. Під час ретельного огляду будівлі вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в будівлі Харківського адміністративного суду виявили бойовий снаряд, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прес-службу суду. Боєприпас виявили працівники Служби охорони суду в одному з підвальних приміщень. Зараз триває евакуація усіх співробітників суду та відвідувачів.

Також портал "Знай.ua" інформував, що вчора в Києві затримали чоловіка, який, будучи напідпитку, надіслав повідомлення про замінування метро через відмову касира продати йому жетон.