В Одеському слідчому ізоляторі при загадкових обставинах помирають люди. Повідомляється, що за останній тиждень там зупинилось серце 5-ох людей.

Журналістів заспокоють і заявляють, що всі смерті носять чисто природній характер: серцева недостатність і проблеми неврологічного характеру.

Проте родичі загиблих говорять зовсім інше. Мати Олексія Афанасенка розповідає, що її 32-річний син за дивних обставин був доставлений у міську лікарню, де і помер. А у СІЗО вирішили цю новину проігнорувати і про смерть розповіли вже тоді, коли родичі прийшли навідати хлопця.

Олексій Афанасенко підозрювався в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 ст. 263 КК України "незаконне поводження з зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". У січні 2015 року його затримали в більярдному клубі з сумкою, наповненою боєприпасами: гранатами і патронами.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Мати стверджує, що Олексій вів здоровий спосіб життя і наркотиків не вживав. Ні з серцем, ні з головою проблем у нього не було.

Справжню причину смерті не розголошують. У кожного своя версія. Повідомляється, що наразі триває експертиза.

Нагадаємо, що відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі

Раніше портал "Знай.ua" писав, що хороми Зайцевої показали усій Україні: живе на широку ногу, ні краплі каяття

Також портал "Знай.ua" інформував, що закон не писаний: в одеському СІЗО виявили липові документи, скандальні подробиці