Українцям показали умови камери №400 Харківського СІЗО, де наразі утримують винуватицю смертельної ДТП Олену Зайцеву.

Зайцева
Зайцева

Фото із СІЗО оприлюднив член правління Міжнародного правозахисного центру Дмитро Удачін у Facebook.

"5 квітня разом з помічником народного депутата Мельничука Сергія Петровича – Маслієм Миколою Миколайовичем – і правозахисником Русланом Єременком провели моніторинговий візит до Харківського слідчого ізолятора. У СІЗО нами було прийнято рішення перевірити умови утримання сумнозвісної Зайцевої – учасниці смертельної ДТП в центрі Харкова. Крім Зайцевої в камері №400 знаходяться ще три людини. Приміщення чисте. Є невеликий телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни", – написав Дмитро.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На зауваження в коментарях, що це занадто гарні умови як для СІЗО і більше схоже на приміщення для "мажорів", Удачін відповів, що йому такі подробиці невідомі.

"Ці подробиці мені невідомі. Можливо, ви праві. Я вважаю, що такі камери повинні бути у всіх підслідних, особливо в жінок", – звернув увагу правозахисник.

Нагадаємо, адвокат Юлія Плетньова вирішила подати апеляцію у справі про трагічне ДТП на Сумській, в той час як Юлія Козир, друга захисниця Зайцевої більше не представляє колишню клієнтку, про що повідомляє Politeka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, адвокат Дмитро Марцонь, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої, розповів шокуючі новини у справі про аварію, про що повідомляє "Сегодня".

"Реагують надзвичайно погано. Це знову змусить їх ходити в суд, переживати все це горе, страждати. Така перспектива нікого не радує", - заявив він.

Також Знай.ua писав про те, що Олена Зайцева, засуджена на 10 років позбавлення волі завчинення кривавої аварії з шістьма жертвами в Харкові,поміняла адвоката та оскаржила вирок суду, передає Politeka.