До цього вже повідомлялося, що адвокат Юлія Плетньова вирішила подати апеляцію у справі про трагічне ДТП на Сумській, в той час як Юлія Козир, друга захисниця Зайцевої більше не представляє колишню клієнтку, про що повідомляє Politeka.

Плетньова підкреслила: "Я розірвала договір з Зайцевою. За обопільним бажанням, за угодою сторін. З текстом апеляції я не знайомилася".

Адвокат також дала коментар стосовно поданої апеляції. Вона впевнена, що навіть зараз у її колеги є шанс добитися позитивного результату справи: "Перш за все, обов'язково суд повинен був застосувати пом'якшувальні обставини — часткове відшкодування шкоди потерпілим і щире розкаяння. Це дві тези, які прямо вказані в законі і інші норми права, вказують на те, що суд не може проігнорувати їх. Ця імперативна норма. Думаю, перспектива для апеляції щодо Зайцевої є".

Олена Зайцева

Варто нагадати, що винуватиця резонансного ДТП, в результаті якого загинуло шестеро людей у жовтні 2017 року, Олена Зайцева разом з другим фігурантом аварії Геннадієм Дроновим вирішила домогтися перегляду вироку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Адвокат Юлія Плетньова, яка не брала участь у процесі, направила документи в останній день апеляції. У прес-службі Київського районного суду заявили: "26 березня в Київський районний суд Харкова надійшла апеляційна скарга обвинуваченої Зайцевої О. і її захисника Юлії Плетньової на вирок Київського районного суду Харкова від 26 лютого".

Олена Зайцева

Євген Мельниченко, який захищав Зайцеву на цьому процесі, про апеляцію не знав, а також переконаний, що і другий адвокат Юлія Козир теж в цьому не бере участь. Що стосується самого судового розгляду, то він тривав понад рік, після чого 26 лютого 2019 року суд визнав обох підозрюваних винними і виніс кожному вирок 10 років ув'язнення, а також позбавив права керувати транспортним засобом на протязі трьох років.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Одесі сталася страшна аварія – легковий автомобіль на величезній швидкості врізався в припарковану машину, а потім і у стовп, в результаті чого загинули дві людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Німеччині сталася аварія, в результаті якої її винуватці отримали суворе покарання. Випадок міг би стати показовим для Зайцевої.

Також "Знай.uа" писав, що адвокат потерпілих у справі Зайцевої розповів шокуючі подробиці щодо аварії.