Адвокат Дмитро Марцонь, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої, розповів шокуючі новини у справі про аварію, про що повідомляє "Сегодня".

Він зазначив: "Реагують надзвичайно погано. Це знову змусить їх ходити в суд, переживати все це горе, страждати. Така перспектива нікого не радує". Також адвокат нагадав, що за виплату компенсацій досі ніхто не брався. Адвокати підсудних навіть не зволили звернутися до потерпілих і їх представників.

Зайцева і Дронов

Марцонь наголосив: "Ніяких виплат не було, ніхто до нас не звертався. Я навіть у адвоката Дронова Сергія Перепелиці питав, чи планують щось виплачувати. Мені відповіли, що, якщо автомобіль продадуть, тоді, може, щось дадуть, але незрозуміло, коли і кому. Ніяких конкретних термінів і пропозицій".

У той же час, адвокати потерпілих мають намір і далі оскаржувати рішення суду: "Ми не склали руки. Ми зараз готуємо звернення з розгляду дій пані Федірко (нарколог) та слідства на факт того, що вони фактично «поховали» наркологічну експертизу. Ми багато разів про це заявляли і далі будемо вимагати, щоб перевірили ці дії на факт службової недбалості – чому так сталося. Наркологія киває на слідчого, що, мовляв, він все запоров, а слідчий киває на наркологію. В результаті ніхто ні в чому не хоче розбиратися".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зайцева і Дронов

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поліцейські на Дніпропетровщині були шоковані вчинком водія авто на європейських номерах. У відповідь на прохання копів показати документи, він кинув у них бойову гранату, що призвело до поранення кількох осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Зайцева, яка вчинила жахливе ДТП з багатьма жертвами, не бажає відправлятися за грати на 10 років. З цієї причини вона змінила адвоката і оскаржила вирок суду.

Також "Знай.uа" писав, що адвокат Дронова прокоментував вирок суду. Він назвав його "упередженим, незаконним, необґрунтованим, таким, що суперечить нормам процесуального права і свобод людини".