В Одесі вандали викрали барельєф відомої візитівки міста Остапа Бендера. В мережі гримить скандал.

Очевидець Денис Бндер, який поділився у Facebook відповідними фото скаржиться, що від пам"ятника зник важливий кусок. Швидше за все якісь хулігани вирішил зазіхнути на метал.

"Вкрали барельєф Бендера, сволоти. А було дуже колоритно...", - написав одесит.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що на Одещині банда невідомих вандалів поглумилися над пам'ятником, який встановили на честь захисників України.

Співробітники Татарбунарського відділення поліції встановлюють осіб, які залили в райцентрі фарбою пам'ятник, встановлений на честь захисників України.

Нагадаємо, що відомий у Вінниці громадський активіст Олександр Шемет закликає містян підтримати його петицію про публічне покарання для вандалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Запоріжжям невідомі поглумилися над історичним меморіалом: жителі обурені, написи дуже сороміцькі.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці, хлопець, у стані наркотичного сп’яніння, прийшов на кладовище, і розкопав руками могилу померлої жінки.