На Одещині, в районі, підконтрольному Подільському прикордонному загону, українські прикордонники виявили нелегала, який намагався перебратися в нашу країну. Після виявлення чоловік з ножем накинувся на дільничного інспектора прикордонної служби. Про це йдеться в повідомленні Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як стало відомо, все сталося пізно вночі за селом Домниця. Від місця події до україно-молдовського кордону – близько 800 метрів. Прикордонники виявили чоловіка, який агресивно відреагував на вимогу пред'явити документи для перевірки особистості. Він накинувся на працівника Держприкордонслужби з ножем, намагаючись завдати йому поранення. Захищаючись, український прикордонник застосував до нападника фізичну силу і спецзасоби, відібрав у порушника зброю і затримав його.

Чоловік розшукується на території Молдови за вбивство

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час подальшої перевірки з'ясувалося, що чоловік розшукується на території Молдови за вбивство, вчинене в місті Рибниця в Придністров'ї.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.