В Одесі підліток з газовим балончиком обніс ломбард на півмільйона гривень.

Про це повідомляє портал "Сегодня".

Одеські правоохоронці спіймали підлітка, який пограбував ломбард на півмільйона гривень. Відомо, що підліток виніс з ломбарду дорогоцінні та ювелірні прикраси. Цей ломбард знаходиться на проспекті Добровольського в Суворовському районі міста.

Ілюстративне фото

За інформацією правоохоронців невідомий зайшов до приміщення і розпорошив його працівниці в обличчя газ з балончика. Разом з підлітком був спільник, він знаходився зовні і спостерігав, щоб ніхто не зайшов. Підліток розбив вітрину та викрав коштовності на суму понад півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника, ним виявився 16-річний місцевий житель. Одеські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом розбою.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал " Знай.uа" , у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також " Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.