У зв'язку зі смертю лідера ДНР в Мережу виклали останні кадри з Олександром Захарченко, який сьогодні помер через вибух у центрі Донецька.

Так, лідер бойовиків вчора ввечері, 30 серпня, поклав квіти до пам'ятника Йосипу Кобзону в ДНР.

Його супроводжували кілька озброєних охоронців.

До слова, ФІФА відправила російській пагандистці лист про те, що її пісні на підтримку терористів в Ростові зашкодять репутації цієї футбольної організації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міжнародна федерація футболу заборонила підтримала російську агресію проти України співачці Юлії Чичеріної виступати на фестивалі в Ростові в рамках чемпіонату світу з футболу в РФ. Про це вона повідомила у себе в Facebook, виклавши лист ФІФА.

Прокремлівська пропагандистка назвала при цьому чиновників Федерації "футболобандеровцами", які "заборонили її в Ростові-папі", і зазначила, що лист прийшов "від доброї жінки з українським прізвищем".

Чичеріна поскаржилася, що "багато на Донбасі вважають, що росіяни не приходять на допомогу своїм через цю футбольну вакханалію".

Судячи з скрину, організація стурбована можливістю "негативної реакції у ЗМІ та репутаційними ризиками" через пісні Чичеріної в підтримку російсько-терористичних військ на сході України.

Офіційно в ФІФА ситуацію не коментували.

В січні 2015 року Чичеріна виступила з "благодійним концертом" у луганському Палаці культури ім. Леніна. СБУ оголосила його в розшук. Пізніше росіянка отримала блокнот, які терористи організації ЛНР називають своїм "паспортом".


Нагадаємо, в окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненком (Дядя Вася).

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно з'явилася інформація, що Кремль визначився з новим куратором політики на українському напрямку.

Також Znaj.ua писав про те, що Росія і її народ завжди будуть відстоювати суверенітет, в іншому випадку держави не буде взагалі.