Нещодавно міський голова Львова та голова партії “Самопоміч Андрій Садовий на зустрічі з журналістами Дніпра піддав жорсткій критиці роботу мера Дніпра Бориса Філатова, пишуть Українці.

Зокрема Андрій Садовий відзначив, що у Дніпрі надзвичайно неякісні дороги, а також, що мерія не докладає достатніх зусиль для створення нормального аеропрту в Дніпрі, через який можна літати за розумніми цінами.

“З Філатовим я знайомий, але в мене не було ніколи з ним світоглядної розмови. Його громада міста обрала мером і я маю повагу до цього рішення. Щодо мого останнього візиту в Дніпро... Я реаліст. У мене все просто. Я маю за собою життя. Я проїхав декілька тисяч кілометрів за ці останні дні. Вибачте, що неможна скоординувати свої зусилля та поремонтувати дороги, щоб не позоритися? Який тобі бізнес буде заходити, якщо нема доріг? Який бізнес будет заходити, якщо немає якісного інтернет-зв'язку?

Міський голова Львова та голова партії “Самопоміч Андрій Садовий

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Я спілкувався з вашими бізнесменами і вони не розуміють, як це так: Дніпро — космічна столиця України, а який ваш аеропорт? Космічної столиці? Я би радив бути реалістами. Визначити ділянку біля того терміналу, що є, замовити якісний проект і почати діяти, як це робить мер Запоріжжя. Вони просто будують новий термінал за комунальні кошти. На сьогодні є аеропорт — є місто. Нема аеропорту — нема міста! Люди повинні подорожувати. Люди повинні приїздити в Дніпро і бачити ваш музей АТО. Це протрезвляє, це прочищає. Але зараз летіти зі Львова на Дніпро іноді дорожче, ніж на Нью-Йорк. І це триває не один день! Це приниження людської гідності! Друзі мої, весь світ сьогодні вільно подорожує. Нас позажимали в наших коморках і дають нам можливість спілкуватись тільки через призму телебачення, де показують нам, як усе буде погано і за кого нам треба голосувати. Це приниження людської гідності! Я за розвиток!”, - відзначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що в ефірі 34 телеканалу Борис Філатов заявляв, що на приведення до ладу автошляхів Дніпра необхідно 7 років. Щодо будівництва нового аеропорту Дніпра питання розглядається, йде пошук інвесторів, але остаточне рішення поки не прийняте.