Ріст президента РФ Володимира Путіна істотно нижче заявленого. Це в черговий раз підтвердилося на інавгурації мера Москви Сергія Собяніна. Про це написав у своєму блозі політолог Олексій Голобуцький, передає Politeka.

"Офіційні джерела так і будуть стверджувати, що у них різниця у рості — максимум 5 см! У Собяніна — 177 см, але у Путіна офіційно — 172 см! Хоча тут більше схоже на практично секретні неофіційні 152 см кремлівського "гіганта". Прокололися, що називається", — написав Голобуцький.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін, який, як всім відомо, не славиться богатирською статурой, виконав чергову невдалу махінацію зі своїм зростанням.Це зауважив політолог Олексій Голубицький і написав пост у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Голубицький прикріпив відповідний знімок, на якому зображений російський лідер поруч з головою Казахстану Нарсултаном Назарбаєвим. Фото зроблено під час зустрічі лідерів п'яти прикаспійських країн. За словами політолога, кілька років тому.

Політолог іронічно зазначив, що щоб додати в рості, Путін переобувався на ходу в платформи.

"Ще в 2014-му казахстанські джерела писали, що у них "за неофіційними даними один зріст - 170 см". Проте на різних фото Путін спочатку нижче Назарбаєва, а потім раптово трохи вище. Перевзули на ходу платформи?", - підкреслив він.

Також ми повідомляли, що в мережі звернули увагу на дивацтва в зовнішньому вигляді президента РФ Володимира Путіна під час відвідин ним 23 серпня військового музею в Курській області.

"Криза, одні штани на всіх двійників, просто росту різного вони!", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Путін відчайдушно намагається вирости. Предметом насмішок стали фотографії Путіна із зустрічі з президентом Хорватії Коліндюй Грабар-Китарович.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава Кремля йде на хитрощі, щоб здаватися вище. Ріст Путін становить 1,7 метра, але він дуже сильно змінюється в залежності від того, з ким він зустрічається на офіційних заходах.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що секрет туфель Путіна розкрили однією картинкою.