У Києві пограбували начальника управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка і його колег – про це чиновник заявив особисто.


Горбатюк стверджує: інцидент стався ввечері, 24 вересня. Саме тоді вони цілою компанією вирушили грати у футбол в XPark (столичний "Муромець").

Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

"Ми залишили речі в роздягальні і їх вкрали…У мене особисто забрали 700 грн", - сказав Горбатюк в коментарі "УП".


Він також додав, що колеги потім не змогли знайти зошити із важливими записами та телефон, хоча сам Горбатюк крадіжку із професійною діяльністю не пов'язує.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

Вони одразу ж викликали поліцію та написали відповідну заяву про крадіжку. Правоохоронці внесли подію в єдиний реєстр досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження.


Цікаво, що саме колишній слідчий ГПУ Сергій Горбатюк вважався чи не найголовнішою людиною, яка займалася справами часів Революції Гідності.


Після відставки Віктора Шокіна, Горбатюка навіть вважали одним з найбільш реальних претендентів на крісло генерального прокурора, проте тут його обійшов Юрій Луценко.

Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

Втім, похизуватися видатними успіхами в розслідуванні справ про розстріл Майдану він поки не може, тим паче що рідко роздає конкретні обіцянки, обмежуючись розпливчастими формулюваннями.


Дивіться: Сергій Горбатюк, екс-начальник Департаменту спецрозслідувань ГПУ


Нагадаємо, відомого активіста Майдану затримали у справі про вбивство.
Як повідомляв Знай.ua, ГПУ прокоментувала закриття справи проти Кернеса.
Також Знай.ua писав, команда промислових альпіністів, найнятих прокуратурою, працювала на верхніх поверхах готелю "Україна", збираючи докази у справі про розстріл Майдану.