Про це він розповів під час прес-конференції в Рівному.

«В першому ж пакеті законопроектів буде один із вкрай важливих, який торкається президента, про детально виписану процедуру його відсторонення від влади. Імпічмент. Почни з себе», - сказав Гриценко.

За його словами, такий крок необхідний, аби всі наступні президенти знали, що не мають права виходити за межі моралі та Конституції.

Окрім цього, в цьому пакеті рішень будуть і такі, які стосуються народних депутатів.

«Натиснув один раз на чужу кнопку і вилетів з парламенту. Один раз порушив Конституцію і все. Не ходить на засідання, зриває – вилетів з парламенту. Такі речі треба зробити», - впевнений лідер «Громадянської позиції».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Гриценко впевнений, що президентські вибори мають дати потужний імпульс для боротьби із корупцією, яка досягла в Україні неймовірних масштабів.