У четвер, 18 жовтня 2018 року на офіційному сайті Міністерства юстиції України в Єдиному реєстрі громадських формувань відбулись зміни – офіційно зареєстровано голову Аграрної партії України (АПУ) Юрія Крутька. Про це повідомила прес-служба партії.

12 вересня 2018 року на позачерговому з’їзді партії були достроково припинені повноваження Віталія Скоцика як голови партії. Новим головою партії обрано Крутька Юрія Миколайовича. Зважаючи на обрання нового голови партії, відповідно до п. 2 ст. 30, п. 6 ст. 32, п. 1 ст. 33 статуту партії переобрані заступники голови партії, якими стали Іван Чайківський (голова Тернопільської обласної організації АПУ), Сергій Гайдай (голова Чернігівської обласної організації АПУ), Олег Корбан (голова Київської обласної організації АПУ), Алім Міщук. Також було обрано новий склад політичної ради та центральної контрольно-ревізійної комісії партії.

Член Контрольно-ревізійної комісії Аграрної партії, кандидат юридичних наук Олександр Кулик повідомив, що дострокове припинення повноваження Віталія Скоцика як голови партії відбулось у зв’язку з грубим порушенням ним статуту партії.

Крутько в свою чергу коментуючи рішення позачергового з’їзду зазначив, що своїм головним завданням на чолі партії в цей період бачить роботу із підготовки партійного праймерізу щодо обрання наступного голови партії. Своє призначення вважає проявом довіри однопартійців до нього.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Аграрна партія України гідно пройшла етап випробувань і внутрішнього очищення, продемонструвавши високий рівень партійної дисципліни і патріотизму. Ми проведемо необхідні організаційні заходи і візьмемо активну участь у президентській і парламентській виборчих кампаніях. Наша мета – власна фракція у Верховній Раді України і ми виконаємо поставлені завдання", - зазначив Крутько.

За словами голови партії 19 жовтня 2018 року відбудеться черговий з’їзд на якому будуть присутні делегати і понад 7 тис. членів партії з усіх регіонів України та розглянуті питання змін до складу політради і принципи участі Аграрної партії у президентскій, парламентських виборчих кампаніях.

Довідка

Крутько Юрій Миколайович, 53 роки, очолює громадську спілку "Аграрна самооборона України", фермер, керівник агрофірми "Славутич". Має двох доньок та внука.