Анатолій Гриценко розповів про власний досвід забезпечення житлом військовослужбовців, коли був на посаді міністра оборони.
Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Не вперше чую у регіонах запитання стосовно житла. Чи усвідомлює наша команда масштаби проблеми? Так. Чи знає, як вирішувати? Так. Чи буде вирішувати? Так», - сказав Гриценко.


Він згадав 2005 рік, коли його команда прийшла працювати у Міністерство оборони. Тоді за 9 місяців роботи військові отримали 6537 квартир та окремих кімнат у гуртожитках, а у 2006-му році – 4500 квартир.

«Скільки зараз надають щорічно? В 9-10 разів менше. Ми показали, як можна працювати. Досі той наш рекорд не побив ніхто», - підкреслив він.


Політик також нагадав, що коли він був народним депутатом та головою Комітету з нацбезпеки і оборони, то ініціював закон, яким військовим надавали право отримувати грошову компенсацію, якщо вони мають право отримати житло, але з різних причин того не хочуть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Гриценко також долав, що ані він особисто, ані члени його родини не отримали жодної квартири чи кімнати: «Знайдіть мені ще одного міністра, який працював так».

«Солдат і його родина мають відчувати підтримку й турботу держави. Особливо у часи війни. І так має бути і, обіцяю, обов’язково буде!», - запевнив він.


Нагадаємо, раніше Анатолій Гриценко розповів про свій план модернізації армії.