“По суті, ці санкції дали змогу визначити, хто є хто в українському естеблішменті. Лише фракція Радикальної партії Олега Ляшка потрапила у список повним складом. Обгрунтувати це дуже просто, якщо проаналізувати постанову як цілісну картину. Кожен, хто є в цьому списку, так чи інакше створює політичний тиск на Російську Федерацію, використовуючи різні засоби впливу. Прізвища, які фігурують в ньому – банально незручні для Кремля люди у поширенні державних інтересів. Потрапивши у цей список повним складом, Радикальна партія продемонструвала принципову проукраїнську позицію в інформаційній, політичній, міжнародній та фронтовій боротьбі проти держави-агресора”, – розповів виданню ІНФОРМАТОР політичний експерт Дмитро Фомін.

Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook також прокоментував санкційний список РФ, заявивши, що він не має нічого у Росії і ніколи не мав.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, також висловив свою думку з приводу санкцій. Він сказав, що пишається бути у цьому списку.

“Я все одно туди не їжджу і вважаю це аморальним, тому перебувати в їхньому санкційному списку означає для мене і усієї Радикальної партії черговий раз переконатися у правильності дій, які дають свої плоди проти держави-агресора”, – заявив депутат.

Депутат Дмитро Лінько також не залишив поза увагою скандальний російський список. На своїй сторінці у Facebook він запевнив, що не має бізнесу, рахунків і будь-якого майна у РФ

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Політичний експерт Дмитро Фомін також запевнив, що присутні у санкційному списку прізвища так чи інакше відстоюють національні інтереси України. “Створивши цей список, Москва по суті визначила, хто відстоює інтереси України в середині країни, а хто залишається іноземним агентом у тилу нашої держави. Більшість прізвищ, яких немає у “санкціях Медведєва”, зокрема президента України Порошенка і фракції “Опозиційний блок”, вигідні Кремлю в якості союзників”, – додає до сказаного експерт.

Нагадаємо, раніше Сергій Рибалка повідомляв, що Росія внесла у список санкцій лише фракцію Радикальної партії у повному складі за принципову проукраїнську позицію.