Євгеній Рибчинський впевнений: нова влада не виправдала сподівань українців. Суддівська ефективність - нульова. За словами політика, наша екологія страждає, ми ні на крок не просуваємося в бік європейських цінностей. Нам обіцяли асоційоване членство, буквально відкриті двері до Євросоюзу, а фактично мова йде про безвіз. Дізнайтеся, яким, на його думку, повинен бути фундамент нової України? Якими повинні стати основи нового життя? І яка перша та головна задача країни?

Біографія

Народився 21 грудня 1969 року.

Знак Зодіаку: Стрілець. За східним гороскопом: рік Земляного Півня.

Національність: українець.

Віросповідання: православний.

Захоплення: в шкільні роки захоплювався баскетболом та боксом. Пише вірші, автор слів багатьох пісень.

Знання мов: українська, російська, англійська.

Медіа-менеджер, відомий український поет, співак, народний депутат, копірайтер, видавець, продюсер і політик Євген Рибчинський впевнений, що українські суди мало що роблять без вказівок зверху. Він вважає, що про Віктора Януковича необхідно давно забути, адже це людина, яка зганьбила нашу країну.

Те, що відбувалося останнім часом, за його словами, - просто піар екс-президента, що втік. Дізнайтеся, якими ще проблемами переймається український політик-поет Євген Юрійович Рибчинський? Що нардеп хоче кардинально змінити в нашій країні?

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Сім'я

Дитинство та юність пройшли в Києві. Батьки: батько Юрій Євгенович - поет, драматург, сценарист, мама Олександра Іванівна - тренер із художньої гімнастики. Батько політика - відомий метр, який написав слова для пісень ряду популярних виконавців: Софії Ротару, Філіпа Кіркорова, Алли Пугачової, Ірини Аллегрової тощо. Творчо-спортивна пара Рибчинського - сім'я корінних киян.

Сімейний стан політика: одружений. Колишня дружина - Анастасія, одружився на ній у 19 років, потім відбулося розлучення. Друга дружина - Юлія. Діти: чотири сини Микита (1989 р.н.), Данило (2003 р.н.), Георгій (2011 р.н.), Іван (2014 р.н.) Сім'я живе в штаті Коннектикут, США.

Освіта

Після закінчення київської загальноосвітньої школи №100 вступив на факультет журналістики в Київський державний університет ім. Т. Шевченка. Протягом року (з 1997 по 1998 рр.) навчався в The Open University.

Кар'єра і бізнес

Працювати в якості журналіста почав ще під час навчання на третьому курсі університету. Спочатку - в програмі «Бліц» радіостанції «Молода гвардія» на Держтелерадіо України. Згодом - журналіст першого комерційного радіо-шоу УР-2 «Промінь». Тут із проекту «Пан або пропав» почалася його продюсерська кар'єра.

У 23 роки почав займатися маркетингом і рекламою - створив компанію «MB Advertising». Через рік відкрив власну студію звукозапису. Він сам писав пісні. І дуже добре на цьому заробляв. Наприклад, твір фірмового гімну коштував від 1000 до 1500 доларів. Начитка дикторського тексту - від 100 доларів.

За рекламою до Євгена Рибчинського зверталися багато людей. Тоді він створив ексклюзивну аудіорекламу, якої в країні не було. Надалі він не тільки створює рекламу, але й розкручує нових зірок.

У 28 років створює проект «Наше радіо», права на який згодом передав «Альфа-Груп». Через 2 роки після цього створив «Радіо Ностальгія», яка зайняла згодом перший рядок рейтингу. У 34 роки - співзасновник «Вавилона», видавав улюблені жіночі журнали «Єва» та L'Officiel. У 2009 році, як видавець кращого українського жіночого журналу «Єва» - лауреат ВП «Людина року-2010».

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Згодом він змушений був журнал закрити: цей бізнес намагалися в нього «віджати» люди сім'ї Віктора Януковича. У зв'язку з чим він був змушений виїхати зі своєю родиною до Нової Англії (регіон на північному сході США), де провів три роки. Весь свій вільний час присвячував творчості.

Активною політичною діяльністю почав займатися в 45-річному віці, після подій, які сколихнули всю країну в 2014-му. У цьому ж році став народним депутатом. Рік був членом фракції «Блок Петра Порошенка», після розбіжностей поглядів перейшов у «Волю народу».

Компромат і чутки

Після трьох років проживання в Америці поет-виконавець повертається на батьківщину через подій у країні. Народний депутат займається організаційними процесами, влаштовує благодійні поетичні вечори.

Свій вихід із фракції «Блок Петра Порошенка» сам Євгеній Юрійович мотивував тим, що його власні погляди на способи розвитку вільної незалежної держави в Україні розходяться з думкою чинного президента Петра Порошенка.

Рік потому - навесні 2017-го став членом міжфракційного депутатського об'єднання «Київщина». Нині він - заступник голови КВР у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції і людей із інвалідністю. Каже, що нова влада не виправдала його сподівань.

Фундамент нової України бачить, перш за все, в очищенні держави від всіх тих, хто її розкрадав. Вважає, що діяти необхідно швидко й жорстко. Основою життя у нас в країні, на його думку, повинні стати чесність і правдивість.

У його декларації за 2014 рік загальна сума сукупного доходу - майже 6,5 тис. грн. У його власності - житловий будинок площею 600 кв. м, земельна ділянка-10 тис. кв. м, гараж - 80 квадратів. Інше нерухоме майно - 4 тис. м². Із транспортних засобів - «Мерседес-Бенц» ML350, 2005 р.в. У членів сім'ї - «Мерседес-Бенц» GL550, 2007 р.в.

Що ж змінилося за три роки? У 2017 році його декларація включає невеликі земельні ділянки в населеному пункті Красне Перше Обухівського району, що на Київщині. Тут же в його власності - житловий будинок трішки більше, ніж 400 квадратних метрів. У столиці у Юрія Євгеновича є квартира площею 92,80 м².

У деяких відкритих джерелах зазначається, що у народного депутата є американська нерухомість величезної площі, яка коштує близько семисот тисяч доларів. Проте насправді це не зовсім так. У США будинок, в якому проживає сім'я, площею 450 кв. м.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Тип права: інше право користування, тобто власністю політика і його родини не є. Він належить іншим людям. І повідомлення в ЗМІ про те, що ця інформація була ним прихована і цього американського будинку нібито немає в його декларації, неправдива, оскільки нерухомість там вказана.

У декларації зазначені кухонні меблі вартість 30 тис. грн., для їдальні - 40 тис. грн., спальня - 33 тис. грн., більярдний стіл Buffalo - модель піраміда Прованс, камін і дві люстри. Він задекларував кілька пар золотих годинників. Серед них - Rolex, Parmigiani, Krieger. У дружини Юлії Валеріївни - три пари годинників загальної задекларованої вартості 228 тис. грн.

З ювелірних виробів - золотий ланцюг із золотим кулею, ланцюг із кулоном-діамантом, каблучка, кілька пар золотих сережок із діамантами та кольє Van Cleef & Arpels. Із транспортних засобів - «Мерседес-Бенц» GL 550, 2007 р.в. у власності дружини. Її корпоративні права: ТОВ «Рибчинський і сини» - 31% від загального капіталу.

Із нематеріальних активів задекларовані поетична збірка віршів «Я - дзеркало», Фоліо, автором якого є Євген Рибчинський. Він задекларував знак для товарів і послуг «Музична біржа» (22104) та ще три інших знаку для товарів і послуг.

Як відомо, Євген Юрійович Рибчинський - творча особистість. Він - автор слів і музики багатьох популярних пісень. У декларації зазначенф авторські права на пісні «Ай лав ю», «Авжеж», «Армін Ван Дюрен», «Бувають вулиці, бувають вулички» і т.д. А також ряд відеокліпів: «Здрастуй, Київе!», «Наливай, козаче!», «Невідомий район».

Він задекларував слова пісень «Американка», «Бал розлучених сердець», «Баю бай», «Буде так», «У глибокій опі», «В єтом спекотному липні», «Війна, завжди війна», «Століття молитися», «Друг і ворог »,« Душі не хочеться спокою »і багато інших. Політик написав кілька віршів. І також вніс їх до декларації.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Зарплата політика в 2017-му - 250 396 грн. Прибуток від «Роялті» - 59 599 грн. Грошові активи: 282 тис. грн. Сьогодні він бачить першочерговим завданням країни повернути кращих фахівців, які виїхали за кордон, додому. Щоб ці люди змогли працювати на благо України. За його словами, просто так звідси ніхто не їде.

До своєї критики та критики своєї творчості з віком почав ставитися простіше. Серйозно сприймає лише критику свого батька, який може покритикувати його поезію. Конструктивну розмову з ним робить творчість поета-політика більш потужною.

Нардеп вважає, що не тільки його, а й всі діти країни талановиті. За його словами, у нас в Україні потрібно розвивати всі види спорту, культуру виявляти дитячі таланти, сприяти їх розвитку та отримувати результати з цих талантів. На думку Євгена Юрійовича, в нашій країні є проблема того, що робити з цими талановитими дітьми. І наше головне завдання - виявляти ці таланти і давати їм можливість розвивати їх.

Він заявляв, що ситуацію на Донбасі не можна називати АТО, оскільки вона може тривати максимум кілька днів, а не років. І не дивлячись на то, що назва змінилась на ООС, війна все ще триває. Що стосується нашої країни в цілому, за його словами, Україна - це «авгієві стайні», які добряче треба вичистити. У іншому випадку ми буде мати n-кількість мітингів і Євромайданів.

Фотографії

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Відео

Посилання

Фейсбук.

Офіційний сайт Верховної Ради України, його сторінка.