Майбутні вибори в Україні будуть кривавими, цинічними, брудними і дуже дорогими

Про це заявив народний депутат від партії «Наш Край» Сергій Шахов.

"Чітко можу сказати, що ці вибори будуть кривавими, цинічними, брудними і дуже дорогими. В той же час вони будуть дешевими, якщо люди підуть «за покликом серця». А так воно і буде. Людям набридло", – зазначив він.

При цьому, стверджує Шахов, партія «Наш Край» буде йти на президентські вибори.

"Я хочу точно заявити, що партія «Наш край» буде йти на президентські вибори. Буде рішення не за три місяці обважувати Україну білбордами, а на з’їзді. У нас 24 потужні організації в областях. Ми перемагаємо сьогодні в ОТГ. Про це свідчать всі соціологи", – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більш того, за словами парламентаря, сьогодні у Верховній Раді є депутати, які просто «грають на публіку».

"Тому дуже багато питань до особам, які ви зараз демонструєте. Хто з них українець? Хтось допомагає Росії, хтось Америці, Європі, Ізраїлю. Хтось взагалі виступає за олігархів. Є їх "підстилкою". Вибігає на трибуну, їсть землю, а потім же її і продає. А потім лиже олігарху черевик", – уточнив Шахов.