Про це лідер «Громадянської позиції» розповів в ефірі харківського каналу «Р1».

Під час цієї зустрічі політики говорили у тому числі про кримінальні справи, в яких начебто фігурує Анатолій Гриценко.

«Коли була наша остання зустріч, ми тоді ще спілкувались очі в очі, я сказав: «Петро Олексійович, для чого через прокуратуру поширюється брехня про якісь справи щодо мене? Ти ж знаєш мене, знаєш мою родину». Він ховає очі», - згадує Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» підкреслює, що насправді за останні чотири роки при нинішніх прокуратурах та судах не було, немає і бути не може жодної кримінальної справи: «Я отримав офіційну відповідь, що немає жодної справи. Жодних звинувачень».

Анатолій Гриценко додає, що всі подібні звинувачення брехливі. Він наголошує, що завжди готовий до співпраці із правоохоронними органами, якщо до нього мають претензії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Викликайте, я дам покази. За часів Майдану мене запрошували на допит в Головне слідче управління ГПУ, я не ховався, ходив та давав покази. Я не боюся», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

Нагадаємо, у вересні Генеральна прокуратура України надала офіційну відповідь, в якій зазначено, що жодної підозри у скоєнні Анатолієм Гриценком кримінального злочину не було і немає.