Остання інформація стосовно виборів в Україні змушує замислитись – на кампанію чинний президент збирається витратити більше мільярда. При цьому це може бути замасковано під звичні цільові потреби. Про це розповів лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко:

"Остання інформація з торгівлі за наші у Бюджеті - 2019. Порошенко і Ко переконали Уряд і бюджетний комітет створити спеціальний Фонд президента Україні у сумі 1 мільярда гривень для придбання шкільних автобусів, будівництво спортивних споруд, підключення до інтернету і навіть часткової компенсації населення у зв'язку з новими тарифами! Все це важливі проблеми, але до чого тут Президент?! Отож, популярно кажучи - це мільярд наших грошей І ви далі твердіть ,що він – барига", - впевнений Томенко

Політик підкреслює, що загальна тенденція влади дуже нагадує те, про що свого часу писав ще Марко Кропивницький:

" Не принижуйте бариг, вони - недобросовісні торговці, перекупники краденого, але до бюджету чи общаку у них руки не доходили. Тому, правильне означення нинішньої влади як цинічні глитаї або ж павуки. Нагадаю, що і дружина Порошенка буде ділить 708 млн. грн.бюджетних коштів через Український культурний фонд ,який вона очолює. Також нагадаю, що на утримання діяльності Порошенка і його апарату передбачено на 2019 рік 947 мільйонів гривень.( для прикладу в 2015 році було -443 млн.). І звичайно на діяльність партії Порошенка у 2019 році закладено біля 100 млн. грн. наших коштів", - додав Томенко.

Він звернув увагу на те, що навіть поки не брався аналізувати так званий фонд Гройсмана схожого призначення та фінансування окремих депутатів:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Не соромно Вам й далі розповідати, виключно на безоплатній основі???, про мецената і благодійника Порошенка?!", - звернувся із питанням Томенко.

Дивіться: Чого чекати від виборів президента? Микола Томенко

Нагадаємо, Томенко пояснив, чому депутати так тримаються за свою недоторканність.Як повідомляв "Знай.ua", Кличко дав добро на роботу заводу, який загрожує Києву екологічною катастрофою. Також "Знай.ua" писав, Томенко розповів, що змінилося в Україні після Революції Гідності.