Люди у Чернігівській області виступили проти пілотної програми Укрпошти з реформування стаціонарних поштових відділень та заміни їх на пересувні. Про це повідомив лідер громадського руху «Оновлення» Сергій Коровченко.

«Уже зібрано більше 50 тисяч підписів на підтримку законопроекту Юлії Тимошенко, який зареєстровано у Верховній Раді. Цей законопроект забороняє закривати поштові відділення», - зазначив він.

«Я повністю підтримую цю ініціативу. Разом з людьми ми вимагаємо від президента виконати його заяву про неприпустимість закриття поштових відділень та забезпечити своєчасну доставку пенсій. Адже поки такі заяви виглядають черговими обіцянками, а люди вже потерпають», - розповів громадський діяч Сергій Коровченко.

За його словами, на селі вже закрили майже 90% відділень. Так з 443 сільських відділення продовжать працювати лише 10. Люди ж тепер не можуть отримати своєчасно пенсії, газети і платіжки. Місцями ця затримка складає близько двох тижнів.

Громадський діяч переконаний, якщо найближчим часом обіцянка президента щодо роботи Укрпошти не буде виконана, люди налаштовані до подальших протестів та рішучих дій аби відстояти свої права.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще