Український парламентар від політичної партії «Наш Край» Сергій Шахов озвучив головні питання, які у нього є до уряду

Про це він заявив під час брифінгу у Верховній Раді, пише Рoliteka.

«У мене є п’ять ключових питань до рівня життя українців. Перший – це продаж землі, за яку так кажуть до кінця року. Це мораторій. Другий – це наші діти, а також Міністерство охорони здоров’я. Воно взагалі не знає, що відбувається в нашій країні. Третє – це тарифи. Вони сьогодні приймаються в Кабінеті міністрів і не озвучуються людям. Четверте – шахтарі, які так і не отримали досі заробітну плату. І останнє – наші дороги і гроші, які на них йдуть», – зазначив він.

У той же час, за словами Сергія Шахова, «діти як страждали, так і продовжують хворіти».

«Діти хворіли, так і хворіють на кір. У 19 разів збільшилася кількість епідемій. І у Міністерства охорони здоров’я немає відповіді на запитання, що діти отруїлися в Черкасах, Житомирській області, Луганської, Харківської. Досі батьків тримають у невіданні. Це питання потрібно вирішити негайно, але спочатку визначити, хто у нас є міністром», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще