Про це заявив відомий політолог Володимир Цибулько, коментуючи новину на сайті «Обозреватель», зазначивши, що знайшов схожість в багатьох їхніх висловлюваннях.

«Пройшло лише декілька днів від старту президентської виборчої гонки, як інтернет заполонили суперечки ботів, на політичні та президентські теми, центральною з яких є Новорічне привітання коміка Зеленського та старт його президентської кампанії. Але найбільш цікавим фактом є те, що прослідковується тенденція у риториці актора» – говорить експерт.

«Зеленський майже скрізь копіює Ляшка, чого тільки вартує згадування: «Мінські угоди не працюють. Йти туди війною? Я проти. Наша мета - зберегти людей. Хоч з чортом лисим готовий говорити, аби не вмирали люди» - практично повністю зплагіачено у лідера Радикальної партії». – «У Зеленського як у актора немає змоги запропонувати власний політичний продукт, тому доводиться копіювати вислови досвідчених політиків».

Також Цибулько відмічає, звідки можливе походження такого копіювання: «Олег Ляшко знає, як говорить народ, так як є вихідцем з інтернату, трудову кар'єру починав із самих низів, часто зустрічається з українцями і є по ділу професійним політиком і представником інтересів звичайних людей. У свою чергу Зеленський є професійним актором, який копіюванням заробляє собі на життя, лише граючи політиків і прислуговуючи різного роду олігархам».

«Можливо, в гумористичних колах нормально красти чужі жарти, що навіть може виглядати смішно. Але в даний момент, спроби Зеленським один в один копіювати Ляшка виглядають хайпово, однак стратегічно програшно. І найголовніше, загравання з олігархами разом із інтелектуальною порожнечею кандидата і відсутністю досвіду, точно веде не до сміху», - підсумував політолог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще