Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко на Водохреще скупався в річці Дніпро в столичному парку "Наталка".

Також разом з ним пірнули понад 30 мерів українських міст-членів Асоціації, яким Кличко запропонував долучитися. А також - голови столичних районів, заступники голови КМДА, народні депутати. Купалися в «Наталці» і чимало мешканців Оболонського району.

"Я дуже радий, що багато мерів з різних міст України на Водохреще приїхали до Києва, приєдналися, ми всі разом пірнули в ополонку в Дніпро, - сказав Кличко. Я переконаний: здорові і сильні мери - сильна Україна!", - відзначив Кличко.

Він сказав, що дуже радий, що чимало киян долучилися до купання. Мер привітав усіх зі святом, фотографувався з киянами, а для мерів провів невелику екскурсію парком "Наталка".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще