Після того, як лідер Студії "Квартал 95" гуморист Володимир Зеленський підтвердив наміри балотуватися у президенти України, чутки про нього поповзли, як ніколи раніше.

Чого тільки не говорили, але найчастіше коміку закидали те, що він нібито "сидить на наркотиках", а саме – на кокаїні.

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

В одному зі своїх останніх інтерв'ю Зеленський спростував це і пояснив, що енергію для такої величезної кількості роботи бере зовсім не з наркотичних речовин.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Володимир Зеленський суміщає посаду артиста і керівника в проекті "Квартал 95". Тепер його сфера діяльності включає ще й політику. Це забирає дуже багато сил і енергії. Деколи після концертів почуває себе вичавленим як лимон.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

"Я сиджу на білому, але на стільці. Це не кокс", - з гумором відповів Володимир.

Секрет працездатності Володимира Зеленського зовсім не в "енергетиках". В першу чергу, артист дотримується суворого режиму: хороший сніданок і зарядка - запорука продуктивного дня зірки.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

"Енергетик номер один - це режим. Я в ньому живу. В 7 ранку я встав, погуляв з собачкою, пішов на спорт. Це енергія на весь день. Тільки не важке тренування, тому що вдень хочеться спати. І цього заряду мені вистачає до вечора. Харчування – вуглеводи", - ділиться Зеленський.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Крім того, Володимир обожнює каву і називає себе "кофеманом". До алкоголю він байдужий, але іноді дозволяє собі випити келих вина з дружиною.

До речі, саме від наркотичної залежності – точніше, від її потенційної загрози, колись врятував Зеленський свого колегу по цеху, Євгена Кошового.

Дивіться: Кошовий про наркоманію та "Квартал 95"

Той зізнався: якби не "Квартал 95" разом із Володимиром, то в його рідному Алчевську тоді б не було іншого сценарію. Більша частина колишніх друзів Кошового погано закінчили саме через наркотики, тому він дуже радий, що став гумористом.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Дивіться: Документальний фільм про історію "Кварталу 95"

Нагадаємо, Зеленський запускає електронне голосування.

Як повідомляв "Знай.ua", прихильник Порошенка розповів, що думає про Зеленського. Також "Знай.ua" писав, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".