Нещодавно міністр соціальної політики Андрій Рева вирішив заспокоїти українців стосовно підвищення тарифів на газ для населення. Щоправда, судячи з реакції, вийшло у нього не дуже.

Він запевнив, що збільшення комуналки – це нібито насправді "її зниження".

"Це просто геніально", - йдеться в коментарі під фото.

Земляки не оцінили таких переконань і натякають на повну абсурдність тверджень міністра:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Йому ч...н відрізати і пояснити, що насправді це збільшення!!!", "інтелект нижче плінтуса і хамство", "До такого навіть в психлікарні не додумалися. Рівень - дитячий садок, ясельна група", "Та читав я цю дурницю. Раз 5 перечитав поки зрозумів що вони ціну на газ для населення, насправді, швидше за все підвищать", "школу Кличка відкрили", "оцініть політ думки", "Замість мізків – холодець", - пишуть українці.

Як відомо, з 1 травня 2019 року по 31 грудня 2019 року ціна на газ для населення, згідно з розрахунками, повинна становити приблизно 9851,66 гривні за 1 тис куб м.

З 1 січня 2020 року "ринкова" ціна на газ для населення за умови збереження показника встановиться на рівні приблизно 12313,85 гривні, згідно з Положенням. З 1 січня 2020 року ціна придбання природного газу не може бути вищою за середню арифметичну ціну продажу природного газу для промислових споживачів, тобто буде наближеною до ринкової.

нові тарифи на комуналку
нові тарифи на комуналку

Таким чином, у період з 1 листопада 2018 року по 1 травня 2019 року ціна на газ для населення становитиме 6235,5 гривні без ПДВ, витрат на транспортування та надбавки облгазів.

Дивіться: Тарифи на тепло і гарячу воду можуть зрости на 16%, - Рева

Нагадаємо, стало відомо, хто гальмує перепис населення в Україні, аби не втратити голоси на виборах президента.

Як повідомляв "Знай.ua", через суперечки з "Нафтогазом" курс долара в Україні може зрости до 50 гривень. Також "Знай.ua" писав, Супрун наочно показали результати реформи медицини.