В 2015 році, під час спроби Порошенка конституційно узаконити особливий статус Донбасу, Гройсман готовий був запросити для підтримки цієї неконституційної ідеї нобелівських лауреатів у галузі права. Проте, загальновідомо, що в галузі права Нобелівська премія ніколи не вручалася!

А сьогодні неперевершені знання з конституційного права продемонстрував Віталій Кличко із австрійської клініки на Тірольщині.

"Готовий підтримати Порошенка, бо "той обіцяв реалізувати Закон про столицю і таким чином дати можливість реального самоврядування Києву і кожному місту, містечку та селищу".

Роз'яснюю:

На виконання статті 140 Конституції України та у відповідності із Законом України "Про столицю України - місто-герой Київ" від 15.01.1999 року із змінами від 2003, 2005, 2007, 2008 та 2010 років президент зобов'язаний реалізовувати його норми вже 5 РОКІВ!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Що стосується "реального самоврядування в кожному місті, містечку і селищі", то діючий з 1999 року Закон "Про столицю" до цього не має жодного відношення. Реальне самоврядування в кожному місті, містечку та селищі забезпечується Законами "Про місцеве самоврядування", "Про добровільне об‘єднання територіальних громад" тощо.

Микола Томенко, український політик та громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух "Рідна країна".