Команда політичного руху "Слуга народу" оголосила конкурс серед українців на найкращий варіант для борду. Дехто ідею критикував, але насправді Володимир Зеленський мав на меті створити такий дизайн, який би не дратував виборців – кому приємно дивитися на одні й ті самі, сухі партійні обличчя, впевнений комік.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Перемогла у цьому конкурсі багатодітна мама, можна сказати – героїня, Олена з Києва. Зеленський в якості винагороди запросив жінку на зйомки третього сезону "Слуга народу". Тепер впевнено можна сказати – у "Кварталі 95" вже не одна Олена, а цілих дві.

Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"
Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"
Зйомки серіалу із Зеленським "Слуга народу"

Видно, що переможниця задоволена результатом. Як виявилося, вона запропонувала Зеленському борд із написом: "Все буде ЗЕ!шибісь" – у тому сенсі, що добре, пояснив кандидат.

Дивіться: Зеленський запросив прихильника на зйомки "Слуги народу-3"

Які борди краще?

Воу, пам'ятаєте кіпіш з питанням про варіанти бордів? Говоримо відкрито: ми справді приємно здивовані відгуками, але більше тим — що їх дуже багато! Ми вивантажили всі коментарі до публікацій, перечитали з Володимиром Зеленським, визначили переможця з найкайфовішим варіантом та запросили на зйомки фільму "Слуга Народу — 3". Деталі — у відео! #зежитомир #зекоманда

Geplaatst door Команда Зеленського в Житомирі op Woensdag 6 februari 2019

Нагадаємо, лідер культового українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до чинного президента Петра Порошенка та Верховної Ради із вимогою ухвалити найближчим часом проект Виборчого кодексу України під №3112-1.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах. Також "Знай.ua" писав, автор і керівник Студії "Квартал 95", лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський оприлюднив ролик, де відкрито глузує над тим, що його називають "клоуном".