Звинувачення Анатолія Гриценка у розпродажі армії не мають під собою підґрунтя, бо жодної кримінальної справи щодо політика не відкрито.

На цьому наголосив сам кандидат у програмі Drozdov.

«Вперше це все з’явилось у 2014 році, коли почались вибори, коли чинний президент та його головний технолог Гринів вирішили, що я для них найбільша загроза», - зазначив Гриценко.

Він додав, що чотири роки після виборів було затишшя, а напередодні чергових президентських виборів негативні інформаційні вкидання поновились. Гриценко підкреслив, що їх неправдивість легко довести – жодної кримінальної справи у відношенні кандидата у президенти не порушено.

«4 роки нічого не було. Я ж доторканий. У вас є прокурор-кум, НАБУ, ДБР, САП – все. Чому я не в тюрмі. Якщо я знищив, розікрав, розпродав. Чому жодного кримінального провадження не порушили? Жодного разу не викликали на допит», - питає Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Політик наголосив, що має довідки про відсутність справ із поліції, прокуратури, ДБР.

«Вони створили ТСК. Її робота завершується тим, що вони приймають постанову ВР, де голосують, щоб все, що накопали, передати у правоохоронні органи. Як тільки це почалось, я вийшов та публічно сказав: не витрачайте час та гроші, займайтесь законами та приймайте рішення, важливі для економіки», - сказав Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, наприкінці січня Анатолій Гриценко виграв суд щодо звинувачень на його адресу з боку Олександра Бригинця. Суд визнав висловлювання Бригинця недостовірними і такими, що принижують честь, гідність і ділову репутацію.