Популярний шоумен і комік, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів про майбутнє країни на березі Одеси. Про це стало відомо з відео, яке опублікували на каналі «Зе!Президент».

Володимир Зеленський розповів про те, що таке електронне правління і в чому полягає його ефективність. Крім того, він заявив, що політична еліта нашої країни повинна кардинально змінитися.

Насамперед, кандидат у президенти зазначив, що цінність нинішньої правлячої еліти України занадто перебільшена. Зеленський заявив, що люди корінням вросли в стару правлячу владу, при цьому багато її членів займалися політикою ще в часи СРСР.

Володимир Зеленський розповів: "Ми їздимо на концерти, розуміємо відчуття людей. Люди обов'язково дають тобі фідбек про те, що те, що ти робиш, неправильно. І головне, що в тебе є можливість все-таки побачити ставлення до тебе та послухати думку про те, що за проблеми".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шоумен вважає, що для того, щоб зрозуміти людей, потрібно обов'язково відвідати їх місто, послухати, про що говорять місцеві жителі.

На завершення Зеленський сказав: "Те, що ми зробили, сам похід, відрізняється тим, що ми вже все перевернули і намішали. Я думаю, що на нас чекають цікаві події в ближніх країнах СНД. Це буде омолодження політичної еліти".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про те, що до нього звернулися вісім кандидатів у президенти з проханням про надання захисту, але хто саме, він не уточнив. У той же час міністр підкреслив, що поліція не буде втручатися у виборчий процес і кожен кандидат буде мати рівні права.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поліцейські затримали на тимчасово окупованій території Донбасу шість бойовиків. Копи також заявили про те, що по гарячих слідах розкрито 22 пограбування і у затриманих знайшли речові докази.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський спробував знайти відповідь на питання про те, що нині хвилює жителів нашої країни. Кандидат був шокований відповідями людей, особливо, що стосувалося зміни країни проживання.